Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti.

CHP 24.10.2024 08:12:34 0

Ziyarette, bölgedeki ticaret ve tarım faaliyetleri, borsa üyelerinin karşılaştığı zorluklar ve yerel ekonominin güçlendirilmesine yönelik projeler ele alındı.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Büyükşehir’den Serik’e 1.5 milyar TL’lik dev içme suyu yatırımı

‘’Cumhuriyet ve Atatürk” temalı resim yarışmamızın sonuçları açıklandı

Nazilli’nin lezzet üssü: TEPE KAFE YENİLENDİ

Belediyemiz Teknik Personeli Tarafından Sağlık Tesislerinin Deprem Risk Analiz Raporları Hazırlıyor

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Gündoğdu ve Sinanpaşa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fikret Şükrü Şener’i ziyaret etti.

HALK SÜT PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

Cumhuriyet coşkusu yeşil sahada