Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP 22.10.2024 21:25:05 0

Ziyarette, kasap, sucuk üreticisi ve lokantacı esnafının karşılaştığı sorunlar, hijyen standartları ve gıda güvenliği konuları ele alındı.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Re-Form-1 Sergisi Ziyarete Açıldı