Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak’ı makamında ziyaret etti.

CHP 23.10.2024 19:26:16 0

Ziyaret sırasında ilçemizdeki tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Dinar’ın tarım potansiyelinin artırılması, modern tarım tekniklerinin yaygınlaştırılması ve çiftçilerin desteklenmesi gibi önemli konular ele alındı.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Kepez’de ‘Fehim Paşa Konağı’ sahnelendi

Başkan Özcan muhtarlarla buluştu

16. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI KONSER

“Daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için Cumhuriyet”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Ziraat Odası Başkanımız Zafer Kahraman’a ziyarette bulundu.

BAŞKAN GÜREL TBB TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI

Konak’ta Can Dostları Koruyan İş Birliği