Tarih: 22.10.2024 14:30

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Siper’i makamında ziyaret etti.

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret sırasında, ilçe ve bölgeye yönelik projeler, kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi ve yerel sorunların çözümüne yönelik iş birliği imkanları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git