Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanımız ve Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odası Başkanımız Cengiz Üstün’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, esnafın mevcut durumu, küçük esnafın karşılaştığı zorluklar ve yerel ekonomiyi canlandırmak adına yapılabilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

SEYHAN BELEDİYESPORLU KADIN VOLEYBOLCULAR KAYBETMİYOR

Büyükşehir Karacasu’nun çevresini yeşil güzelliğiyle yaşam alanına dönüştürecek

YUNUSEMRE’DE ATIK İLAÇLAR TOPLANIYOR

Elmalı’da Çoban Haritası Projesi tamamladı

GENÇ KÜLTÜR KART PROJE DESTEK PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

10 körüklü otobüs hizmete başladı

Motosiklet Çalıştayı Kapsamında Pratik Eğitim Gerçekleşti

25. Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’ne başvurular başladı

6. KİTAP GÜNLERİNİ 250 BİN VATANDAŞ ZİYARET ETTİ

Merkezefendi'de Yetişkinlere Yönelik İngilizce Kurs Kayıtları Başladı

Demirtaş’tan Van halkına ve Eşbaşkanlara mesaj

ODUNPAZARI BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNDEN “ASKIDA YEMEK” İÇİN BAĞIŞ

SASKİ 53 bin metrelik yeni yatırımla şehrin altyapısına güç katacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

Eş Başkan Bucak, TBB encümen toplantısına katıldı

Van Büyükşehir Belediyesi ücretsiz spor okulları kayıtları başlıyor

CUMHURİYET KUPASINDA ÇEYREK FİNAL HEYECANI

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Şedal ve Zeydan TBMM’de

Başkan Görgel: “Yeni Hizmet Araçları Emniyet Teşkilatımıza Hayırlı Olsun”

Re-Form-1 Sergisi Ziyarete Açıldı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

YAYLA YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

“YUVAMIZ ÇEŞME” REİSDERE VE OVACIK’TA HAYATA GEÇİYOR