Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanımız ve Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odası Başkanımız Cengiz Üstün’ü makamında ziyaret etti.

CHP 22.10.2024 18:12:14 0

Ziyarette, esnafın mevcut durumu, küçük esnafın karşılaştığı zorluklar ve yerel ekonomiyi canlandırmak adına yapılabilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

SÜREYYAPAŞA ÇARŞISI PROTOKOL TÖRENİNDE KONUŞTU

CUMHURİYET BAYRAMINDA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

KENT LOKANTALARI'NDA GÜNÜN MENÜSÜ – 22 EKİM

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZÇAĞDAŞ: ULAŞ BAŞKAN PARTİMİZİN MEDARI İFTİHARIDIR

MEDYANIN ANKARA TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Başkan Türkel Samsunlu taraftarların heyecanını paylaştı

BELEDİYE BAŞKANI DR. NİYAZİ NEFİ KARA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Atakum’da engel yok iletişim var

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ziraat Odası Başkanımız Ahmet Çankaya’ya bir ziyarette bulundu.