Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Suat Diler’e bir ziyarette bulundu.

CHP 22.10.2024 15:07:41 0

Görüşmede, mobilya ve ağaç işleme sektöründe faaliyet gösteren esnafın sorunları, yerel üretimin geliştirilmesi ve esnafa yönelik destekler ele alındı.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Belarus Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Shved'den Başkan Erkek'e Ziyaret