CHP 25.10.2024 17:03:59 0

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi’ni ziyaret ederek Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eroğlu, Pazarağaç Belediye Başkanı ve Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevki Kara, Yönetim Kurulu Üyesi Abdil Tıkır ve Kooperatif Müdürü Fazlı Öztürk ile bir araya geldi.
Ziyaret sırasında, Dinar’da pancar üretiminin geliştirilmesi, çiftçilerin desteklenmesi ve kooperatif ile belediye arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret’e; Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyemiz Nihat Çalışkan’da Katıldı.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Nazik Misafirperverliği İçin Kendilerine Teşekkür Etti.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

MUDANYA BELEDİYESİ 2025 YILI BÜTÇESİ ONAYLANDI

“Sözlerimizle Eşitliği İnşa Ediyoruz” diyerek tek yürek oldular

Cumhuriyet coşkusu pazar günü yaşanacak

Nazilli Belediyesi’nden iş yerlerine düzenli kurumsal ilaçlama hizmeti

EOSB ENGELLİLER MONTAJ ATÖLYESİ 5 YAŞINDA

BAŞKAN ATAÇ'TAN TEMAD'A ZİYARET

Büyükşehir, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Zeytin Ağaçlarını Korudu

SONER ARICA’DAN 1923 KADIN KOROSUNA: GERÇEKTEN MUHTEŞEMSİNİZ!

Ortahisar Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ortahisar Yazar Buluşmaları’, yarın başlıyor

19°