Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlisi olarak emekli olmuş ve faal olarak çalışan görevlilerle ilçemiz Şucıkan Dinlenme Tesisleri’nde kahvaltı programında bir araya gelindi.

CHP 12.10.2024 20:15:53 0

Kahvaltıya, İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, İlçe Müftümüz Ahmet Kervancıoğlu, emekli olmuş din görevlilerimiz ve faal olarak çalışan din görevlilerimiz katıldı.
Günün anlam ve önemine binaen İlçe Kaymakamımız Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu ve İlçe Müftümüz Ahmet Kervancıoğlu konuşmalar gerçekleştirdi.
Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, konuşmasında şunları ifade etti:
“Din görevlilerimiz, topluma rehberlik eden, manevi değerlerimizi koruyan ve gençlerimize doğru yolu gösteren çok değerli insanlar. Emekli olmuş din görevlilerimize bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı minnettarız. Faal olarak görev yapan arkadaşlarımıza da bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Bursa Büyükşehir Belediyespor, EHF Avrupa Kupası'nda tur kapısını araladı

TEPEBAŞI'NDAN 'SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK FESTİVALİ'

2025 YILI MALİ BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ