"DERS KİTAPLARI İLE EĞİTİM ARAÇ VE GEREÇLERİ İÇERİĞİNDE YER ALAN HARİTALAR" EBA'DA YAYIMLANDI

Güncel 19.04.2024 04:06:22 0
Öğrencilerin coğrafi ve analiz yeteneklerini geliştirmelerine destek olmak, eğitimde harita kullanımını güçlendirmek amacıyla millî menfaatlere uygun, bilimsel ilkelere dayalı ve işlevsel bir şekilde üretilen ders kitapları ve eğitim materyallerinde kullanılacak olan haritalar, EBA platformu üzerinden öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunuldu.
 
Geçmişten günümüze kıta ve dünya haritalarında doğru ve eksiksiz bilgilerin kullanılması ve dezenformasyonun önlenmesini hedefleyen haritalar, EBA platformu üzerinden öğrencilerin ve öğretmenlerin erişimine sunuluyor. Ayrıca sunulan bu imkânla öğrencilerin haritaları derslerde daha etkili bir şekilde kullanmaları ve öğretmenlerin eğitim sürecini desteklemesine de olanak sağlayacak.

Ankara,Milli Eğitim Bakanlığı

Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş'tan su birikintisinde hayatını kaybeden Eda Nur'un ailesine taziye ziyareti

Bakanımız Göktaş: "Ailenin Korunması ve Güçlenmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı'nı 15 Mayıs’ta açıklayacağız"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş Türkiye’de misafir edilen savaş mağduru çocuklarla bir araya geldi

Bakanımız Göktaş: "Kadınların hak ve özgürlüklerini genişleten başarılı çalışmalara her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz"

Suç Örgütlerine Yönelik "Mahzen-36" Operasyonlarında 42 Şüpheli Yakalandı

BAKAN TEKİN, A HABER CANLI YAYININDA EĞİTİM GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: "4 İlde İzin Verilmeyen Alanlarda Gösteri Yapan ve Polise Saldıran 226 Kişi Gözaltına Alınmıştır"

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: "Taksim Meydanına İlerlemeye Çalışan ve Polislerimize Saldıran 210 Şahıs Gözaltına Alınmıştır"

4. ULUSLARARASI AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ ZİRVESİ YARIN BAŞLIYOR

21.9°