Demre Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı

CHP 16.04.2024 23:23:16 0
Demre Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı

T.C. Demre Belediyesi Nisan Ayı Yeni Dönemin ilk Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdik.
31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından gerçekleştirdiğimiz ilk meclis toplantımızda; önümüzde ki dönem ilçemize hizmet edeceğimiz kıymetli Meclis Üyelerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve güzel hizmetlere imza atmak için birlik ve kardeşlik içerisinde tüm Meclis Üyelerimizle Demre adına faydalı işlerde birlikte çalışacağımız konusunda mutabakata vardık.
Belediye Meclis Üyeliği'nde göreve başlayan değerli arkadaşlarıma başarılar diler, alınan kararların ilçemize ve Antalya’mıza hayırlı olmasını temenni ederim.

Antalya,Demre Belediyesi

'İKLİM AKADEMİ EĞİTİMLERİ'NİN 5'İNCİSİ GERÇEKLEŞECEK

ÜRETİCİLERE İLAÇLAMA UYARISI

CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ UMUT AKDOĞAN: İZMİT’TE TÜGVA VE ENSAR’A AKITILAN PARALARI KESTİK

EFE, KUMPASI BÖYLE KURACAKTI: BAŞKAN TALİMAT VERDİ, BANA SALDIRDILAR!

İZMİT BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ DOĞAYLA BULUŞTURDU

BAŞKAN HÜRRİYET, ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ