DBP eski Eş Genel Başkanı Tuncel’den Eş Başkanlara ziyaret

DİĞER 24.09.2024 22:45:34 0
DBP eski Eş Genel Başkanı Tuncel’den Eş Başkanlara ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, DBP eski Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel’i ağırladı.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) eski Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Diyarbakır İl Eş Başkanları Gülşen Özer ve Abbas Şahin, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti.

Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, karşılamanın ardından Tuncel ve beraberindekilerle bir görüşme gerçekleştirdi.

Tuncel, Eş Başkanları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Eş Başkanlar, Tuncel’e ve beraberindekilere teşekkür etti.

Eş Başkan Bucak ve Hatun’a ziyarette Genel Sekreter Emrullah Gördük, Genel Sekreter Yardımcıları Zerin Türk, Reşat Bakan, Aziz Özdoğan, meclis üyeleri ve daire başkanları eşlik etti.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Eş Başkan Hatun: Suyumuz, toprağımız hepimize yeter, sahip çıkmalıyız

Renklerin Sanatla Buluştuğu Resim Atölyesi

Eş Başkanlar: Engellere rağmen tam teşekküllü hizmete evirebilecek bir zaman dilimine girdik