DBB Eş Başkanlarına tebrik ziyaretleri devam ediyor

DİĞER 8.05.2024 18:56:42 0
DBB Eş Başkanlarına tebrik ziyaretleri devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin tebrik ziyaretlerini kabul etti.

Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Federasyonu (DOGÜNSİFED) Başkanı Devrim Türk ve yönetim kurulu üyeleri, Peyzaj Mimarları Odası Diyarbakır Temsilcisi Nehir Aktaş, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Diyarbakır Şube Başkanı Mahsum Çiya Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti.

Sivil toplum örgütleri temsilcileri, Eş Başkanları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Eş Başkanlar da ziyaretleri dolayısıyla sivil toplum örgütleri temsilcilerine teşekkür etti.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıl dönümü kapsamında düzenlenen programla ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Nevşehir’de 19 Mayıs Coşkusu

Karahantepe’ye Doğa Yürüyüşü

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMDA UYGULANAN TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KURUMUN MALİ TABLOSU HAKKINDA VATANDAŞLARIN FİKİRLERİNİ SORDU

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ: "GENÇLER İÇİN SPOR AKADEMİSİ Mİ, PROFESYONEL TAKIM YÖNETİMİ Mİ?"

Başkan Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Siirt Belediyesi'nde Çarşamba Günleri Vatandaş Buluşmaları