DBB daha temiz bir kent için çalışıyor

DİĞER 27.04.2024 20:13:25 0
DBB daha temiz bir kent için çalışıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştirmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesince başlatılan temizlik kampanyası kapsamında çöp kovası montaj ekibi oluşturuldu.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, başlattığı çalışma ile 136 ana arter, cadde ve bulvarlarda kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştiriyor.

Ekipler ilk olarak tarihi Sur ilçesindeki Gazi caddesine çöp kovaları yerleştirdi. Çalışma kapsamında vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren ekipler, ihtiyaç duyulan tüm alanlara kova montajı gerçekleştirecek.

Temiz bir kent için duyarlılık talebi

Vatandaşların temizlik kampanyasına destek vermesini isteyen ekipler, daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için çöplerin saatinde poşetlenerek çöp konteynerlerine atılması gerektiğini vurguladı.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ayrıca çöp kovalarına zarar verilmemesini de istedi.

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Eşbaşkanlarımız Saray ve Özalp İlçelerini Ziyaret Etti

Van Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği'nin Yeni Yönetimi Belirlendi

BAŞKAN AKPINAR, SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ, MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE, ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ