Daha Temiz Bir Nusaybin İçin Temizlik Seferberliği

DİĞER 19.09.2024 22:20:40 0
Daha Temiz Bir Nusaybin İçin Temizlik Seferberliği

Mardin Büyükşehir Belediyesinin, daha temiz ve yaşanabilir bir kent için başlattığı ‘temizlik seferberliği’, Nusaybin ilçesiyle devam etti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, halkın çevre temizliğine duyarlı olmasını sağlamak, çöplerin rastgele ortalığa ve boş alanlara atılmamasını teşvik etmek ve çevre bilinci inşa etmek amacıyla başlattığı ‘temizlik seferberliği’ni Nusaybin ilçesinde sürdürdü.

Nusaybin ilçesinde düzenlenen temizlik seferberliğine, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Devrim Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yıldız, daire başkanları, Nusaybin Belediyesi Eş Başkanları Gülbin Şahin Dağhan ve Selahattin Ay, sivil toplum örgütleri, sendikalar, DEM Parti İl ve İlçe Örgütleri, Büyükşehir ve Nusaybin belediye personeli, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehrimed Kavşağı'nda toplanan kitle, Şehrimed Bulvarı, Newroz Bulvarı, Hımız Caddesi, Seher Sokak, Midyat Yolu, Üçyol, Cumhuriyet Caddesi, Lozan Caddesi, Sakarya Caddesi ve Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyerek temizlik çalışması yaptı. Eş Başkan Devrim Demir ve katılımcılar, boş alanlardaki çöpleri topladı. Eş Başkan Demir, pazar esnafına çöp poşeti dağıtarak temizliğin önemine vurgu yaptı. Nusaybin Belediyesi önüne gelen katılımcılar, toplu fotoğraf çektirdi.


Mardin,Mardin Belediyesi

Eş Başkanlar Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti

İpekyolu’nda sel ve su taşkınlarına karşı menfez çalışması yürüttük

İlk kez havuza gittiler yüzmeyi öğrendiler

Büyükşehir Belediyesi zabıtasından gıda denetimi

Eş Başkan Bucak ve Hatun çalışma alanlarını inceledi

IĞDIR BELEDİYESİ 2025-2029 STRATEJİK PLAN

MUŞ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI TABU SAYILĞAN, SOKAK HAYVANLARI BAKIMEVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Van'da ekolojik temizlik: Birçok alan hafriyattan arındırılıyor

Kocaköy’de altyapı güçlendiriliyor

24.1°