DAHA GÜZEL BİR YOMRA İÇİN DUYARLI OLALIM.

DİĞER 2.07.2024 19:55:06 0
DAHA GÜZEL BİR YOMRA İÇİN DUYARLI OLALIM.

Kıymetli Yomralılar;

Çevremizi temiz ve yaşanabilir tutmak için hepimize düşen sorumluluklarımız bulunmaktadır. Lütfen aşağıdaki konulara dikkat ederek Yomramızın daha temiz ve daha düzenli kalmasına katkı sağlayalım:

Çöplerinizi çöp kutularının içine atınız, çöp konteynerlerinin yanına bırakmayınız. Temiz bir çevre için çöplerinizi uygun yerlere atmayı unutmayınız.

Tadilat sonrası çıkan molozlarınızı lütfen çöp konteynerlerine atmayınız. Bu tür atıklarınız için lütfen belediyemizden yardın isteyiniz.

Hayvansal atıklarınızı lütfen çöp kutularıma atmayınız.

Yanıcı maddelerinizi lütfen çöp kutularına atmayınız.

Geridönüşüm kutularına lütfen çöp atmayınız.

Mini çöp kutularımızın küçük çöpler ve sigara izmaritleri için olduğunu unutmayınız. Büyük çöplerinizi bu kutulara atmayınız ve yanına bırakmayınız.

Yaz aylarında ilçe nüfusunun üç katına çıkması sebebiyle çöp toplama süreçlerinde yaşanan aksamalardan dolayı hassasiyetinizi rica ederiz.

Yer altı ve yer üstü çöp konteynerlerinin en az 5 metre yakınına araç park etmeyiniz. Ekiplerimiz çöpleri toplarken araçlarınıza zarar verebilir, bu nedenle çöp konteynerlerine uygun park etmeye özen gösterelim.

Bu basit kurallara uyarak birlikte yaşam alanımızı daha güzel ve düzenli tutabiliriz.

Trabzon,Yomra Belediyesi

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Hakkında Duyuru

Şanlıurfa Valiliği İl Göç iDaresi Müdürlüğü İhale İlanı Hakkında Duyuru

Büyükşehir Viranşehir'de Yol Kalitesini Artırmak İçin Sathi Asfalt Çalışmalarını Hızlandırıyor