DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARINDA ŞAMPİYON ÜMRANİYE

AK PARTİ 3.07.2024 13:49:02 0
DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARINDA ŞAMPİYON ÜMRANİYE

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Hakkari Çukurca Dağ Bisikleti Yarışları’na bir çok ilin çeşitli kulüplerinden 147 sporcu katıldı. Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Okan Aydoğan katıldığı 45 kilometrelik parkuru 70 dakika gibi çok kısa bir zamanda birinci tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu.

Sporcu Okan Aydoğan; “Başarımı Başkan Yıldırım’a Borçluyum”

Altın madalyanın sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Kulüp Sporcusu Okan Aydoğan, “Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum. Özellikle spora olan yatırımları göz ardı edilemez. Sporu seven biri olarak bizlerinde herhangi bir spor dalıyla ilgilenmesini çok önemsiyor. Bu anlamda şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gururluyum. Mutluyum” şeklinde konuştu.

İstanbul,Ümraniye Belediyesi

SGM’ler ‘engelsiz yüreklerin’ hayata bakışını değiştiriyor: “Kızım burada sosyalleşti, hayatı değişti”

Büyükşehir’den o güzergâh için önemli hafta sonu uyarısı

“Şehir Kütüphanesi ve Kongre Merkezi için süreç resmen başlıyor”