ÇYDD YENİ BİNASINA KAVUŞTU

ÇYDD YENİ BİNASINA KAVUŞTU

ÇYDD YENİ BİNASINA KAVUŞTU

ÇYDD Çerkezköy Şubesi’nin yeni binasının açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı Cumhuriyet meşalesini, bıkmadan usanmadan yarınlara taşıyacağız. Ay yıldızlı Türk Bayrağımızın altında, aynı coğrafyada barış ve kardeşlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak ve yönetimi ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkanımız Akay ve ÇYDD heyeti, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’nin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’taki yeni binasının açılış törenine katıldı. Açılış törenine Belediye Başkanımız Vahap Akay, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Belediye Başkan Yardımcılarımız Cengiz Memiş, Gökay Keleşoğlu, Yunus Erçin ve Esengül Güven, ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün ve ÇYDD burslu öğrencisi Aleyna Daştan’ın konuşmaları ile devam etti.   

ÇYDD ÇERKEZKÖY ŞUBESİ 29 YAŞINDA

Törende kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bugün ÇYDD meşalesinin kentimizde yanışının 29. Yıldönümü. 29 yılık bir meşaleyi, böylesine güzel ve yeni bir mekan ile buluşturan, başta Nigar Başkanım olmak üzere tüm ÇYDD yönetimine gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel birliktelik, burada gördüğümüz bu güzel fotoğraf kolay bir araya gelmedi. Bu güzel emeği ilmek ilmek dokuyan, bıkmadan, usanmadan bu ulvi vazifeyi üzerine alan sevgili Nigar Başkanımın emekleri sayesinde bu güzel fotoğraf oldu. Katılan herkese, emek veren herkese, bu güzel fotoğrafı oluşturan, ortaya çıkaran Nigar Başkanıma ve yöneticilerine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

PROF. DR. TÜRKAN SAYLAN’I MİNNET VE RAHMET İLE ANIYORUZ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ı rahmet ve minnetle anarak konuşmasına devam eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu derneği kurarken, bu meşaleyi bugünlere getirmeye çalışıp, çabalarken büyük zorluklar yaşadı, büyük bedeller ödedi. O bedelleri ödeyenlerin bugün terörist diye suçlandıkları günleri yaşıyoruz. 35 yıl evvel bu dernek kurulduğunda, Cumhuriyet meşalesi yanmaya başladığında Kurucu Genel Başkanına terörist muamelesi yapanlar, bugün yurtdışında, buralara gelemeyerek aynı kaderi yaşıyorlar. Türkan Saylan hanımefendinin yaktığı bu güzel meşaleyi bugünlere taşıyan herkesten Allah razı olsun.

HEPİMİZİN BOYNUNUN BORCU

2014 yılında göreve geldik. Göreve geldiğimizde Çerkezköy Belediyesi’ne ait bir alan, bugünkü adı ile FETÖ Terör örgütüne tahsis edilmişti. Göreve geldikten sonra biz bu alanı geri aldık. Ardından teröristler tarafından terörist muamelesi gördürülen Türkan Saylan hanımefendinin adını bu alana verdik. Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Merkezi alanı haline getirdik. Şimdi tabelasında Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Merkezi yazan bu alanda Cumhuriyetin meşalesini taşıyan çocuklarımıza eğitim vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. O meşaleyi yarınlara taşımak, daha ileriye götürmek hepimizin boynunun borcudur. Çerkezköy Belediyesi 2014 yılında üstlendiği bu vazifeyi aynı azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

CUMHURİYETİMİZİN 101. YILI KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Vahap Akay konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlayacağımız bu günlerde bu meşaleye ortak olan, bu meşaleye bir adım atan, bu meşaleye emek koyan herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlu olsun. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı bu meşaleyi bıkmadan, usanmadan yarınlara taşıyacağız. Bıkmadan, usanmadan mücadelemizi sürdüreceğiz ve ay yıldızlı Türk Bayrağımızın altında, aynı coğrafyada barış ve kardeşlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz.”

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından ÇYDD Çerkezköy Şubesi’nin yeni binasına kavuşmasındaki desteklerinden dolayı ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel tarafından Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve özverili çalışmalarından dolayı ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak’a teşekkür plaketleri takdim edildi. ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak da açılışa katılımından dolayı ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel’e çiçek takdim etti. ÇYDD Çerkezköy Şube Binası’nın açılış kurdelesi kesilmesinin ardından tören sona erdi.   


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi


Kepez’den iki mahalleye drenaj kanalı

Mansur Yavaş’tan Başkan Gülpınar’a Ziyaret

Niğde Belediyesi Beklenen Müzikali Niğde Seyircisi İle Buluşturmaya Hazırlanıyor

Erzincan Pazarcılar Derneği’nden Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun’a ziyaret.

Hobi Bahçeleri Yeni Dönem Başvuruları Başladı

Uludağ’ın Eteğinden Türküler Osmangazi’de Yükseldi

Büyükşehir, Refüj ve Kavşakları Bir Bir Yeniliyor

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Buca’yı saracak

Büyükşehir Konservatuvarı 2024 Kış Dönemi Kursları Bin 952 Kursiyer ile Eğitimlere Başladı

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN ERDOĞAN, HEMŞEHRİLERİME SELAMLARINI İLETTİ”

GÜSİAD BAŞKANI YÜKSEL YALÇIN’DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Büyükşehir'den İş Sağlığı ve Güvenliği için Yeni Adımlar

ÇEŞME’DE HEDEF 100 BİN SAKIZ AĞACI

Mardin’in İçme ve Kullanma Suyuna Bağımsız Kuruluştan Tam Not

Kadınlar, meme kanserine karşı bilinçlendi

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, "SOSYAL TESİSLERLE VATANDAŞLARIMIZIN HAYATLARINA DOKUNUYORUZ"

BİKO’dan özel gereksinimli öğrencilere dijital destek

Kapem’de Kuaförlük Kursu Açılacak

BAŞKAN ALTAY, UCLG-MEWA’NIN DİYARBAKIR’DA DÜZENLENEN TOPLANTISI’NDA KONUŞTU

BAŞKANIMIZ İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Büyükşehir’den Fahrettin Paşa Bulvarı'nda Yol Genişletme Çalışması

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU ÖĞRENCİLERDEN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Çanakkale Belediye Başkanlığı'ndan Kiralama ve Satış İhalesi

ÇEM, eğitimi eğlenceyle buluşturuyor

Jandarma Arama Kurtarma Timlerimiz, 2400 rakımlı Rize Huser Yaylasında Görev Başında

BAŞKAN ÖZÇELİK: TARIMA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ

İnegöl Belediyespor Güner Karakaya’yı Ağırlayacak

Başkan Topaloğlu muhtarlarla yemekte buluştu

Nilüfer Atatürk posterleriyle donanıyor

KEMK Başkanı Özdemir’den Başkan Topaloğlu’na teşekkür ziyareti

Yükleniyor