Tarih: 27.10.2024 17:06

CUMHURİYETİMİZ KARARLILIK VE AZİMLE 101 YILI GERİDE BIRAKTI

Facebook Twitter Linked-in

KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖNAL:

Cumhuriyetimiz Kararlılık ve Azimle 101 Yılı Geride Bıraktı

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Cumhuriyetimizin 101. Yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında Cumhuriyetin ışığında birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe güvenle baktıklarının altını çizdi.

 

Geleceğe Güvenle Bakıyoruz

Başkan Önal “Bu yıl Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının başlangıcını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kurulan Cumhuriyetimiz kararlılık ve azimle 101 yılını geride bıraktık, birlik ve beraberliğimizi koruyarak şimdi geleceği daha güvenle bakıyoruz.”

 

Kırıkkale’de Hedeflerimizden Sapmadan İlerlemek Arzumuz

Bir Cumhuriyet şehri olan Kırıkkale’miz de, Kırıkkale Belediyesi olarak insana dokunan şeffaf belediyecilik anlayışımızla her alanda şehrimizin güzel insanlarına hizmet etmek, hedefimizden sapmadan ilerlemek en büyük arzumuzdur.

 

Terör Saldırısı Derinden Üzdü

“Büyük bir heyecanla Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımıza hazırlanırken Ankara'dan aldığımız menfur terör saldırısı hepimizi derinden üzdü. TUSAŞ'ta şehit düşen bilim insanlarımızın ve vatandaşlarımızın acısı yüreğimizde hissediyoruz bu nedenle Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımızın konser bölümünü ileri bir tarihe erteledik ama terörün amacına ulaşmaması için kutlamalarımızı güncelledik.”

 

Cumhuriyetimize Sahip Çıkacağız

“29 Ekim tarihinde belediyemiz Atatürk Kültür ve Gençlik merkezimiz ile Bilim merkezimizdeki kutlamalarımızla coşkumuzu heyecanımızı yaşayacağız. Akşam 18.00'de başlayacak olan Fener alayı yürüyüşümüzle cumhuriyetimize sahip çıktığımızı, teröre yenik düşmeyeceğimizi bir kez daha göstereceğiz. Belediyemiz önünden başlayıp Büyükşehir Parkı'nda bitecek Fener alayı yürüyüşümüz sonunda Belediyemiz Çocuk Korosu ve Mehteran ekibi de sizlerle olacak.”

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor değerli Kırıkkaleli hemşehrilerimin ve tüm yurttaşlarımın 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutluyorum.

 



Tarih: 27.10.2024 - Bu Haber 5 kişi tarafından okundu.


Kırıkkale,Kırıkkale Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —