Tarih: 28.10.2024 16:07

CUMHURİYETİMİZ 101 YAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bugün saat 13.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Töreni düzenlendi.

Çelenk törenine Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut, Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz, Çerkezköy Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Süleyman Rüzgar, Çerkezköy Emniyet Müdür V. Cengiz Vatanel, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, muhtarlar, gaziler, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile çelenk töreni sona erdi.

KUTLAMALAR YARIN DEVAM EDECEK

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yılı ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı nedeni ile düzenlenen kutlamalar 29 Ekim Salı günü saat 10.00’da Gençlik ve Spor Futbol Sahası’nda düzenlenecek etkinlikler ile devam edecek.

FENER ALAYI DÜZENLENECEK

Kutlamalar kapsamında 29 Ekim Salı günü saat 14.30’da Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek Cumhuriyet Koşusu yapılacak ve ardından saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak Fener Alayı’nın Kent Park’a ulaşması ile birlikte ünlü sanatçı Hakan Altun sahneye çıkarak, Çerkezköy halkına unutulmaz bir konser vererek, Cumhuriyetimizin 101. yılı coşkusuna ortak olacak.


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —