CUMHURİYET TIR’I MUDANYA’DA

CHP 21.10.2024 17:09:49 0
CUMHURİYET TIR’I MUDANYA’DA

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 101’inci yıl dönümünde Cumhuriyet değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için hazırlanan Cumhuriyet TIR’ının durağı Mudanya oldu.

Mütareke Meydanı’nda Mudanyalılar ile buluşan Cumhuriyet TIR’ı etkinlikleri 29 sorudan oluşan Cumhuriyet temalı kahoot bilgi yarışması ile başladı. Yarışmada ilk üç sırayı elde eden Mehmet Onur Poyrazoğlu, Yiğit İnal ve Melike Duman, kazandıkları Anıtkabir gezisi ödülünü Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç’ın elinden aldı.
Bursa Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hacer Karabağ Arslan “Senden Öğrendik Cumhuriyet Küllerinden Doğmayı” başlıklı söyleşisinde Cumhuriyet’in değerlerini ve kazanımlarını, Cumhuriyet temellerinin nasıl atıldığını görsellerle anlattı.
Söyleşinin ardından sahne alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası’nın hareketli müzikleriyle bayram coşkusu yaşandı.

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU

Bursa,Mudanya Belediyesi

Dil Kursları

Bayraklı’da farkındalık semineri