CHP 9.10.2024 23:30:00 0

Dinar Belediyesi olarak, ilçemizin en önemli noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan banklarımızı yenileyerek halkımıza daha konforlu ve estetik bir oturma alanı sunduk.
Yapılan bu yenileme çalışmaları sayesinde meydan, hem görsel olarak daha hoş bir görünüme kavuştu hem de vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği bir alan haline geldi.
Belediye olarak, ilçemizin güzelleşmesi ve halkımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Altın Portakal’da söyleşilerle dolu bir gün

DEÜ Mimarlık Fakültesi Öğrencileri Projelerini Manisa için Hazırlayacak

Duyuru