CHP 9.10.2024 23:30:00 0

Dinar Belediyesi olarak, ilçemizin en önemli noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan banklarımızı yenileyerek halkımıza daha konforlu ve estetik bir oturma alanı sunduk.
Yapılan bu yenileme çalışmaları sayesinde meydan, hem görsel olarak daha hoş bir görünüme kavuştu hem de vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği bir alan haline geldi.
Belediye olarak, ilçemizin güzelleşmesi ve halkımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İz bırakan sporcular İzmir Spor Zirvesi’nde

Başkan Özarslan, Filistin’e Destek yürüyüşüne katıldı

9 GÜN SÜREN EDEBİYAT YOLCULUĞU SONA ERDİ

Kent Müzesi Bahçesindeki Büfe Alanı, Kent Hizmetleri Tarafından İşletilecek

ALANYA BELEDİYESİ’NİN MİNİK ÖĞRENCİLERİ SAHİLDE DOYASIYA EĞLENDİ

Başkan Bozbey, “Hatay Ulu Cami‘yi haziran 2026’da bitireceğiz”

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu başkanlığında, belediyemize ait birim amirleriyle belediyemiz meclis salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.