Cumhuriyet Mahallesi’ne yıllardır beklenen yatırım

CHP 15.10.2024 06:04:59 0
Cumhuriyet Mahallesi’ne yıllardır beklenen yatırım

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi 228 ve 175 Sokak’ta yol yenileme çalışmalarına başladı.

Çalışmalar kapsamında; yağmurlama hattı yenilenen yol iş makineleri ile kazındı. Stabilizesi gerçekleştirilen sokak kilit parke taşı döşemeye hazır hale getirildi.

288 Sokak’ın uzun yılladır yenilenmeyi beklediğini ifade eden Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Gamze Yarar; “Yağmurlama alt yapısı biten sokağımızda yol yenileme çalışmalarımız başladı. Alt yapı faaliyetlerinin tamamlanmasıyla Nazilli Belediyesi ekiplerimiz hemen yol düzenlemesine başladı. Belediye Başkanımız Ertuğrul Tetik’e, Fen İşleri Müdürümüze ve ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Tetik ve ekibi ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi genelinde inceleme yaptıklarını hatırlatan Muhtar Yarar; “Başkanımıza taleplerimizi iletmiştik. Esnafımızla ve mahalle sakinlerimiz ile de birebir görüşmeler yaptı, sorunlarını dinledi. Mahalle ziyaretlerinin ardından hızla yatırım almaktan dolayı mutluyuz” sözlerini kaydetti.


Aydın,Nazilli Belediyesi

ALTINORDU’DA 4 MAHALLEYE NEFES ALDIRAN ÇALIŞMA

Bursa Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmeni Ali Düşenkalkar oldu

Nazilli Belediyesi’nden vatandaşlara çağrı

“Karşıyaka’nın hakkını istiyoruz”

Cumhuriyet Mahallesi’ne yıllardır beklenen yatırım

ESENTEPE MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

ALTINORDU’DA GENÇ OLMAK AYRICALIKTIR

MANSUR YAVAŞ’TAN ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 101’İNCİ YILINA ÖZEL RESEPSİYON

Boztepe Seyir Terası’nın bir günlük geliri şehit ailelerine bağışlandı

24.2°