CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN HBB BAŞKANI ÖNTÜRK’E ZİYARET

AK PARTİ 27.10.2024 22:04:56 0
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN HBB BAŞKANI ÖNTÜRK’E ZİYARET

"Yeniden Daha Güçlü Anadolu’’ 130.000 Konut Anahtar Teslimi, Kura Çekimi ve Toplu Açılış Töreni’ni gerçekleştirmek üzere Hatay’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makamında ağırlayan Başkan Mehmet Öntürk’e HBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Hatay’da ağırlamaktan şeref duyduklarını belirten Başkan Öntürk ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hatay’ın yeniden ihya ve imarında verdiği büyük desteklerden ötürü minnettar olduğunu ileterek, Büyükşehir Belediyesinin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara dair bilgiler verdi.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şehrin ihtiyaçlarını da ileten Öntürk, “ Hiçbir ilçemize ayrım yapmadan çalışmaya devam edecek, Hatay’ımızı ayağa kaldıracağız.” dedi.

Haberin görsellerini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Hatay,Hatay Belediyesi

Osmangazi Belediyesi Camilerde Temizlik Çalışması Başlattı

BAŞKAN ALTAY, PELEN YÖRESEL ÜRÜN SATIŞ MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN ALTAY: “KONYA KİTAP GÜNLERİ BİR KÜLTÜR ŞÖLENİNE DÖNÜŞMÜŞ DURUMDA”