ÇORBA EVLERİNİN SAYISI ARTIRILIYOR SOSYAL DAYANIŞMA GÜÇLENİYOR

AK PARTİ 25.06.2024 19:40:04 0
ÇORBA EVLERİNİN SAYISI ARTIRILIYOR SOSYAL DAYANIŞMA GÜÇLENİYOR

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHİRDEKİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KÜLTÜRÜMÜZÜ PEKİŞTİRİCEK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Aksaray Belediyesi öğrencilerden hasta yakınlarına kadar geniş yelpazede kişiye hitap eden ve vatandaşta büyük memnuniyet sağlayan çorba evlerinin sayısını artırma kararı aldı. Çorba evlerinin bir yenisi de üniversite otobüs durağı karşısı, Azmi Milli Müzesi bahçesine kuruldu.

Üniversite dolmuş durağı yakınında yeni açılan çorba evi öğrencilere ve güzergâh üzerindeki vatandaşlara sıcak bir çorba ikramında bulunmayı hedefliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerinin, Nuri Yazıcı kitap konağına gelen öğrencilerin ve çevreden geçen vatandaşların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak böyle bir adım attıklarını belirterek, şu görüşlere yer verdi

“Öğrenci kenti Aksaray’da Üniversite dolmuş durağı yakınlarına kurduğumuz çorba evi, sıcak bir ikramdan ziyade birlik ve beraberliğimizi pekiştiren önemli bir mekanizma haline geldi. Bu nedenle çorba evi ağımızı genişleterek daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Uzun süredir uygulamada olan ve vatandaşın büyük beğenisini kazanan çorba evleri sağlıklı ve doyurucu bir seçenek arayanların uğrak noktası haline geldi. Vatandaşlar ise çorba evinin kaliteli hizmet anlayışından duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aksaray,Aksaray Belediyesi

PEAK Deprem Tatbikatı, Gerçeğini Aratmadı

ÜNYE, DENİZ ŞENLİĞİNDE BULUŞUYOR

Başkan Doğan: “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunpor’umuzun 59. yaşı kutlu olsun”