ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

AK PARTİ 2.05.2024 18:56:12 0
ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ ÖLÇEĞİNDEKİ PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’’

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in; çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlamak, fiziksel ve sosyal gelişimlerini desteklemek için planlamalarını yaparak inşaat çalışmalarını başlattığı çocuk eğlence merkezi şekilleniyor.

 

Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunmak için yapımına başlanılan merkez 2 Bin metrekare üzerine kuruluyor. Kaba inşaat süreci tamamlanan tesisin içerisinde faaliyet gösterecek olan oyun alanlarında ve kum havuzunda kurulumlar tamamlanıyor. Yeni nesil oyun grupları ve satranç tahtaları bulunan yeni tesiste çocukların verimli zaman geçirmeleri için her ayrıntı planlanarak yapımı gerçekleştiriliyor.

 

Aksaray’da birçok ilki gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in bu projesi de Büyükşehir Belediyeleri ölçeğinde hayata geçecek projeler arasında yer alıyor. Çocukların bu projenin tamamlanmasını merakla beklediğini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocuklar için hayata geçirdiği yeni tesis hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Çocuk Eğlence Merkezimiz, çocuklarımız için eğlenirken öğrenmelerini sağlayan bir ortam olacak. Bu tesisimizde çocuklarımız için çeşitli etkinlikler, oyunlar ve eğitici programlar sunacağız.

 

Çocuk eğlence merkezimiz aynı zamanda çocuklarımızın fiziksel becerilerini geliştirmelerine de yardımcı olacak donanımlara sahiptir. Bu merkezimizde kapalı oyun alanları, tırmanma duvarları, jimnastik alanları veya spor salonları gibi fiziksel aktivitelere olanak tanıyacak biçimde tasarladık. Ayrıca, çocuklara sanat, müzik ve dil becerilerini geliştirmeleri için fırsatlar sunabilirler. Oyun gruplarımızın ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından çocuklarımızın hizmetine sunacağımız tesisimiz için tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışıyoruz. Biz Biliyoruz ki çocuklarımız bu tesisin açılmasını heyecanla bekliyor.’’ Dedi.


Aksaray,Aksaray Belediyesi

BAŞKAN HASAN KILCA, ÇOCUKLARIN TURNUVA HEYECANINA ORTAK OLDU

Büyükşehir’in kiraladığı hizmet birimleri taşınacak

BÜYÜKŞEHİR, 10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASINDA MEDİKAL MALZEME DAĞITIM TÖRENİ DÜZENLEDİ

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

“EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER”

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

Şampiyon sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret

Osmangazi, Ata Posterleri ile Donatılıyor

Haber Deneme 1

29°