CHP 17.10.2024 17:32:32 0
ÇOCUKLARIMIZA DOĞAYI TANITAN ETKİNLİK

Yalova Belediyesi, doğayı çocuklara eğlenceli bir şekilde tanıtmak amacıyla “Çim Adam Atölyesi” etkinliği düzenledi. 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen atölye, çocuklara tohumları ekme ve çim adamlarını büyütme fırsatı sundu.

Etkinlik, çocukların doğanın büyüleyici dönüşüm sürecini gözlemleyerek öğrenmelerine olanak tanırken, aynı zamanda takım çalışması ve sorumluluk bilincini geliştirmelerine de katkı sağladı. Yalova Belediyesi S. Engin ve M. Engin Çocuk Tiyatrosu’nda, 11.00-13.00 saatleri arasında gerçekleşen atölyede 3-7 yaş arası miniklere, eğlence ve öğrenme bir arada sunuldu.

Çim Adam Atölyesi, çocukların eğlenceli bir ortamda öğrenmelerine olanak tanırken, ailelerin de katılımıyla güzel anılara ev sahipliği yaptı. Minik katılımcılar, çim adamlarını yetiştirirken keyifli anlar yaşadı. Yapılan açıklamada Yalova Belediyesi’nin gelecekte de benzer etkinliklerle çocukların eğitimine katkıda bulunmaya devam edeceği bildirildi.

Yalova,Yalova Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ, KISALAR MAHALLESİ’NDE YOL ÇİLESİNE SON VERDİ

Manisa’da Beyaz Bastonla Farkındalık Yürüyüşü

ÇOCUKLARIMIZA DOĞAYI TANITAN ETKİNLİK