ÇOCUKLARIMIZ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

MHP 4.06.2023 21:40:31 0
ÇOCUKLARIMIZ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, 5 Haziran Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya Belediyemiz önüne kurulan çocuk eğlence alanını ziyaret etti. Çocuklarımızın fotoğraf çektirme taleplerini yerine getiren Başkanımız Işık, 2 gün sürecek etkinliklerde tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler diledi.

Belediyemiz İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklarımız için belediyemiz bahçesine çocuk oyun alanı kuruldu. Bugün başlayan ve yarın da devam edecek etkinliklerin ilk gününde çocuklarımız doyasıya oyun parkurlarında eğlendiler.

Oyun parkur alanını ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, çocuklarımıza iyi eğlenceler dileklerini iletirken, aileleriyle de sohbet etti. Başkanımız Işık, çocuklarımızla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Çağrı Merkezi

BAŞKAN BAŞER’DEN 23 NİSAN MESAJI

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ötüken Senger’in 23 Nisan Mesajı

Başkan Özaşkın'ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Çağrı Merkezi

M.V. miz Sayın Ahmet ERBAŞ'tan Başkanımıza Ziyaret...

Park ve yeşil alanlarda çalışmalar devam ediyor.

Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Başkanından Özaşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Şuhut Gönüllüleri Başkan Özaşkın’ı Ziyaret Etti