ÇOCUKLARA DOĞA SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ

CHP 27.09.2024 17:11:09 0
ÇOCUKLARA DOĞA SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ

Yalova Belediyesi ile TEMA Vakfı, ortaklaşa çalışma ile Atatürk İlkokulu bahçesinde güzel bir etkinlik düzenleyerek çocuklara doğayı sevdirmek ve çevre bilincini artırmak amacıyla çiçek dikimi gerçekleştirdi.

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi, TEMA Vakfı ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek Atatürk İlkokulu bahçesinde çiçek dikim etkinliği düzenledi. Etkinlikte, öğrencilerle birlikte çeşitli çiçekler toprakla buluşturuldu. Öğrencilerin büyük bir heyecanla katıldığı etkinlik, aynı zamanda eğitim amaçlı olarak doğanın korunması ve yeşil alanların önemi hakkında bilgilerle desteklendi.

Yalova Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Yalova Belediyesi olarak, yeşil alanların artırılması ve sürdürülebilir çevre bilincinin geliştirilmesi için bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Gelecek nesillerin doğa ile iç içe büyümeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilere, öğretmenlere ve belediye personellerimize teşekkür ederiz” dedi.


Yalova,Yalova Belediyesi

SONER ARICA İLE BİRLİKTE CUMHURİYET MARŞINI SESLENDİRMEYE VAR MISINIZ?

NASA Space Apps Challenge Çanakkale 2024 için Geri Sayım Başladı

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ'NDEN COŞKULU KUTLAMA

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU KENT KONSEYİNDE STK´LAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Konak Belediyesi Spor Kulübü Yeni Döneme Yeni Hedeflerle Hazır

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BUHARKENT’TE YOL HAMLESİ

Uluslararası Kilikya Ultra Maratonu Bu Hafta Sonu Koşulacak

ÇOCUKLARA DOĞA SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ

Kepez’den çöp ev operasyonu

30.6°