ÇOCUKLAR DOĞADA YAŞAM ATÖLYESİNDE

CHP 2.07.2024 19:36:16 0
ÇOCUKLAR DOĞADA YAŞAM ATÖLYESİNDE

Çocuklarda doğa sevgisi ve doğa bilinci oluşturmak için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve AKUT iş birliği ile düzenlenen “Doğada Yaşam Atölyesi” ile çocuklar eğlenerek öğrendikleri bir kamp deneyimi yaşadılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Akut iş birliği ile Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda gerçekleştirilen kampa çok sayıda çocuk katıldı. Çocuklar çadır kurma, doğa yürüyüşü gibi etkinliklerle hem eğlendiler hem öğrendiler.

Çocuklar doğal afetlerde yapılması gerekenler, doğa bilinci, doğa şartlarında giyinme ve beslenme, ip düğüm yöntemleri, doğada iletişim, kampçılık ve deprem simülatöründe uygulamalı eğitim konularında bilgilendirildi.

Bu tarz etkinliklerin devam etmesini istediklerini ifade eden çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye ve AKUT’a teşekkür ettiler.

Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Başkan Özer, Esenyurtlu LGS Türkiye Birincisini Konuk Etti

Nilüfer’de bisiklet kullanımı daha da artacak