Çocuklar Büyükşehir’in Havuzlarında Serinliyor

DİĞER 3.07.2024 13:11:22 0
Çocuklar Büyükşehir’in Havuzlarında Serinliyor

Hava sıcaklıklarının normallerin üzerinde seyrettiği Şanlıurfa’da gençler ve çocuklar serinlemenin yollarını arıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de çocuklar tehlikeli sularda yüzmesin, aileler üzülmesin diyerek havuzların kapılarını ardına kadar açtı.

Açık havada farklı ebat ve boylarda havuzların yer aldığı, su değişiminin, klorlama ve hijyen çalışmalarının periyodik olarak yapıldığı havuzu dolduran gençler ve çocuklar gönüllerince eğlendi.

Seanslara 60 kişilik sınırlama getiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çocuk ve gençlerin daha sağlıklı ve rahat bir havuz keyfi yaşamalarını sağladı. Havuzların başında cankurtaranlar vatandaşların can güvenliği için hazır bulundu.

Şortunu alıp Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin açık havuzlarına koşan çocuklar, ücretsiz ve güvenli serinlemenin tadını çıkarırken kendilerine sunulan imkânlardan ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ilettiler. Çocuklar akranlarına da seslenerek sulama kanalına değil havuzlarda serinlemeleri için çağrıda bulundular.

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

YOMRA BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISI

Ücretsiz Yaz Spor Okulları 2 bin 750 çocuğun katılımıyla başladı

Van-Erciş Otobüs Seferleri Başlıyor