ÇOCUK SANAT MERKEZİMİZ CIVIL CIVIL

DİĞER 4.07.2024 13:13:39 0
ÇOCUK SANAT MERKEZİMİZ CIVIL CIVIL

Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, çocuk sanat merkezini ziyaret etti.

Çocuklara verilen en değerli hizmetin eğitim olduğuna dikkat çeken Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, Yozgat Belediyesi Çocuk Sanat Merkezinde resim ve müzik gibi branşlarda yoğun ilgi gören kurslarımız hakkında bilgi aldı.

23 Nisan 2024’te Çocuk Sanat Merkezimizin açılışı sonrasında tüm faaliyetleri tek bir merkezde toplayarak ücretsiz hizmete sunduğumuz kurslar, yaz döneminde büyük ilgiyle karşılandı.

Çocuk Sanat Merkezimiz bünyesinde açılan kurslar sayesinde çocuklar ile birlikte üretmenin keyfine varıldı ve çocukların sanatla bir arada olunması amaçlandı. Çocuk Sanat Merkezimizde kurslara yoğun ilgi gösteren öğrencileri ziyaret eden Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, öğrencilerle sohbet ederek, yetkililerimizden kurslar hakkında bilgi aldı.

Yozgat,Yozgat Belediyesi

YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI 7 EKİM’DE BAŞLIYOR...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Doğa Kardeşliği Projesi

DİSKİ’den Sur'un yeni yerleşim yerlerine içme suyu hattı