ÇOCUK SANAT MERKEZİMİZ CIVIL CIVIL

DİĞER 4.07.2024 13:13:39 0
ÇOCUK SANAT MERKEZİMİZ CIVIL CIVIL

Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, çocuk sanat merkezini ziyaret etti.

Çocuklara verilen en değerli hizmetin eğitim olduğuna dikkat çeken Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, Yozgat Belediyesi Çocuk Sanat Merkezinde resim ve müzik gibi branşlarda yoğun ilgi gören kurslarımız hakkında bilgi aldı.

23 Nisan 2024’te Çocuk Sanat Merkezimizin açılışı sonrasında tüm faaliyetleri tek bir merkezde toplayarak ücretsiz hizmete sunduğumuz kurslar, yaz döneminde büyük ilgiyle karşılandı.

Çocuk Sanat Merkezimiz bünyesinde açılan kurslar sayesinde çocuklar ile birlikte üretmenin keyfine varıldı ve çocukların sanatla bir arada olunması amaçlandı. Çocuk Sanat Merkezimizde kurslara yoğun ilgi gösteren öğrencileri ziyaret eden Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, öğrencilerle sohbet ederek, yetkililerimizden kurslar hakkında bilgi aldı.

Yozgat,Yozgat Belediyesi

Büyükşehir’den Madde Bağımlılığı Konusunda Konferans

Bulvar ve caddelerde peyzaj çalışması yapıldı

Dengbêj Evine 3 ayda 70 bin ziyaretçi

AÇIK HAVA SİNEMA GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ.

Başkan Arı Sanayi Esnaflarıyla Buluşmayı Sürdürüyor

Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Merih Demiral'a Destek

Arı’dan Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’ye Ziyaret

SİİRT BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR