Cizre Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında memurları kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

DİĞER 27.06.2024 19:54:40 0
Cizre Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında memurları kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

Cizre Belediyesi bünyesinde görev yapan memurların 2024-2025 yılını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS), Belediyemiz ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında imzalandı.

Belediye binasında gerçekleşen imza törenine Eşbaşkanlarımız Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, Tüm Bel-Sen Cizre Belediyesi temsilcileri katıldı.

Belediye Eşbaşkanlarımız, “Belediye'de çalışan emekçi memurlarımızın önemli bir kazanımı olan Toplu İş Sözleşmesini, Tüm Bel-Sen ile bir buçuk yıllık imzaladık. Biz çalışma arkadaşlarımızın giderek ağırlaşan ekonomik şartlar, yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında haklarını korumaya, insan onuruna yakışır şekilde, en iyi imkanları ve şartları sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Cizre’ye birlikte hizmet edeceğimiz, daha ileriye taşıyacağımız mesai arkadaşlarımız için TİS’in hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Tüm Bel-Sen Cizre Belediye temsilcileri, ise imzalanan sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “ Bugün Hakkari ve Şırnak Şubesi ile Cizre Belediyesi arasında 2024 - 2025 yılları arası toplu sözleşme için bir araya gelmiş bulunuyoruz, emekçi arkadaşlarımıza hem sosyal hakları hem de mali haklarda kazanım sağlayan bu sözleşmede emek ve emekçiden yana tavır alan hiç kimseyi ötekileştirmeden eşitliği adaleti demokratik değerleri ve liyakati esas alan başta belediye eş başkanlarımıza belediye meclisimize şubemiz adına kendilerine teşekkür ediyor, bu toplu sözleşme çalışan bütün emekçilerimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Şırnak,Cizre Belediyesi

Büyükşehir’den Güvenli Geçiş İçin Yeni Üst Geçit Projesi

Başkan Gülpınar Şanlıurfalı Şampiyonları Ağırladı

Yangın felaketinden etkilenen yurttaşlara yemek desteği

Eş Başkan Bucak, Konya Bilim Merkezini inceledi

Ücretsiz Yaz Spor Okulları başlıyor

DBB ulaşımda JINKART dönemi başlatıyor

BASINA VE KAMUOYUNA

Büyükşehir Belediyemiz 2025-2029 Stratejik Planı’nın Startı Verildi

Başkan Arı Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

32.3°