Cittaslow Birliği Toplantsı Gerçekleşti.

CHP 27.09.2024 19:27:04 0
Cittaslow Birliği Toplantsı Gerçekleşti.

Cittaslow Türkiye Koordinatörü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek başkanlığında Uluslararası Cittaslow Birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Maddi, manevi ve kültürel birikimlerimizle Cittaslow Birliği’nin değerli bir üyesi olma yolunda gerçekleştirdiğimiz çalışmaları dile getirdik. Aynı zamanda Cittaslow Birliği’nin üye ve aday belediyeleri ile hangi alanlarda ortak çalışmalar yapabileceğimize dair fikir alışverişinde bulunduk.
İlçemiz ve üye ilçeler açısından çok verimli geçtiğine inandığım toplantıya ev sahipliği yaptığı için Eğirdir Belediye Başkanımız Mustafa Özer’e de ayrıca teşekkür ediyorum.

Antalya,Demre Belediyesi

GURUR VE COŞKU BİR ARADA YAŞANDI

TURGUTREİS KIYI ŞERİDİNDE AYDINLATMA ÇALIŞMALARI

Kum Zambakları Demre'de Çiçek Açtı