Tarih: 10.10.2024 12:59

ÇINARLI CADDESİ'NDE YENİ HAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, şehirdeki altyapı sorunlarını çözmek amacıyla Samanlı'da bulunan Çınarlı Caddesi üzerinde çalışma yürütüyor. Ekipler, 200'lük kanalizasyon borularının döşenmesi için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Yalova'nın hızla büyüyen ve gelişen yerleşim alanlarında, sağlıklı bir altyapı oluşturmak adına başlatılan bu çalışma, 300 metrelik bir alanı kapsıyor. Yapılan altyapı çalışmaları, hem mevcut yerleşim yerlerinin su ve atık su sistemlerini güçlendirecek hem de yeni yerleşim alanlarında sürdürülebilir bir altyapı oluşturulmasına katkı sağlayacak.

Çınarlı Caddesi'ndeki bu projeyle, şehirdeki su ve kanalizasyon sisteminin daha verimli bir hale gelmesi hedefleniyor. Ekipler, hava koşullarına bağlı olarak çalışmalarını planlı bir şekilde ilerletiyor. Yalova Belediyesi, altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürerek, bölgedeki yaşam standartlarını artırmayı amaçlıyor.

Yalova,Yalova Belediyesi

Orjinal Habere Git