AK PARTİ 27.09.2024 07:01:57 0
Çiftçiler Belediyemizin Desteklerinden Memnun

Belediyemizin 2.000 tonluk sertifikalı buğday, arpa tohumu 2.000 tonlukta gübre desteği için kayıt yaptıran çiftçiler, verilen desteklerden dolayı Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

Şahinbey İlçesi’ndeki çiftçiler ve hayvan yetiştiricileri kendilerine yapılan arpa, buğday, mercimek, mısır tohumu, fide, gübre ve hayvan yemi desteklerinden memnun olduklarını Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu sayesinde Şahinbey’de çiftçinin yüzü güldüğünü ifade ettiler.

Başkan Tahmazoğlu’na Teşekkür Ederiz

2.000 tonluk sertifikalı buğday, arpa tohumu 2.000 tonlukta gübre desteği için kayıt yaptırmaya Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ne gelen çiftçiler verilen desteklerden dolayı Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek; “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bizlere arpa, buğday, mercimek, mısır tohumu, fide, fidan, gübre, hayvan yemi, süt sağım makinası, arılı kovan, tavuk, çizme gibi birçok destekte bulundu. Kendisinin verdiği desteklerle ekilmeyen alanlar ekildi. Onun sayesinde dışarıda pahalı olan tohum ve gübreleri üçte bir fiyatına alıyoruz. Bizlere her zaman destek oluyor Allah kendisinden razı olsun” diye konuştular.

Gaziantep,Şahinbey Belediyesi

Pendik 9. Kitap Fuarı

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN AHİLİK HAFTASI MESAJI

Büyükşehir’den “Arabasız Gün” etkinliği