CHP KADIN KOLLARI’NDAN BAŞKAN KARA’YA ZİYARET

CHP 30.04.2024 19:10:36 0
CHP KADIN KOLLARI’NDAN BAŞKAN KARA’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Kadın Kolları Başkanı Dilşad Taş ve yönetim kurulu üyeleri Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Kadın Kolları üyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’nın “Halkçı Belediyecilik” anlayışının hesap verebilir, şeffaf, katılımcı, eşitlikçi ve demokratik olacağını belirterek kendisine her zaman destek vereceklerini söyledi.

Manavgat’ta katılımcı yönetim anlayışının hakim olacağını belirten Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, halka verdiği sözleri sırasıyla yerine getireceğinin sözünü verdi. Başkan Niyazi Nefi Kara, “Manavgat’ımıza ‘Halkçı Belediyecilik’ ilkesiyle hizmet etme adına çıkmış olduğumuz bu onurlu yolda kadınlarımız bizlere her zaman destek oldu. Onları bizim diğer yarımız. Kent yönetiminde hep birlikte olacağız. Manavgat’ımıza hep birlikte hizmet edeceğiz. Billboardlarda benim resmimi değil kentimize yaptığımız hizmetlerimizi göreceksiniz. Ortak akılla yapacağımız çalışmalarla billboardlarda hep birlikte yer alacağız. Manavgat’ta olumlu anlamda değişimler olacak ve bunu da birlikte yapacağız. Halkımıza ‘Biz Biriz ve Birlikteyiz’ dedik. Göreve sürecimizde bu ilkelere bağlı kalacağız. Tüm kadınlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” dedi.


Antalya,Manavgat Belediyesi

Konak’ın Tanıtımı İçin Agora’da Tarihi Buluşma

Zabıta Ekiplerinden Seyyar Satıcılara Ceza

FİDELER TOPRAKLA BULUŞTU

KARAALİ’NİN SORUNLARI YUNUSEMRE İLE ÇÖZÜLECEK

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ'NE ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI BAŞLADI

Yenimahalle’nin Minikleri Mezun Oldu

ASFALT ÇALIŞMALARI HAVALARIN ISINMASIYLA BİRLİKTE BAŞLADI

Millilere baklava dopingi

28.5°