CHP İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

CHP 2.05.2024 19:06:44 0
CHP İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ATAÇ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Talat Yalaz ile bir araya geldi. Yalaz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden göreve seçilen Başkan Ataç’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Talat Yalaz’ı, yönetim kurulu üyelerini, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fikriye Söğütlü ve CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Diler’i makamında ağırladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde vatandaşın teveccühü ile tekrar Başkanlığa seçilen Başkan Ataç’a hayırlı olsun dileklerini ileten Yalaz, yeni dönem çalışmalarında da başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, “Seçim sürecinde vatandaşla buluşmalarımızda hep Türkiye Eskişehir olsun dedik. Vatandaşlarımız da teveccühünü bu yönde kullandı. Kentimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Başta İl Başkanımız Talat Yalaz olmak üzere tüm il örgütümüze çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

Marmara’daki belediyeler afetten sonraki yaşamı Nilüfer’de ele aldı

Başkan Şadi Özdemir Nilüfer’de kadına bakış açısını anlattı

Başkan Özdemir’den muhtarlara “Eşit hizmet” sözü