CHP İL TEŞKİLATI EŞBAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİ

DİĞER 2.05.2024 18:56:18 0
CHP İL TEŞKİLATI EŞBAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl teşkilatı Eşbaşkanlarımız Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal’a tebrik ziyaretinde bulundu.

CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Eşbaşkanlarımız Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal’ı ziyaret etti. Eşbaşkanlarımız tarafından makamda kabul edilen CHP heyeti, Eşbaşkanlara yeni görevlerinde başarılar diledi. 

Eşbaşkanımız Neslihan Şedal CHP il teşkilatının ziyaretini çok anlamlı gördüğünü belirterek, ziyaretin anlamlı  bir dayanışma göstergesi olduğunu söyledi. 

CHP heyetini Belediyede görmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Eşbaşkanımız Abdullah Zeydan ise, “Kentimizi siyasi partiler, STK’lar ve tüm dinamikleriyle yönetip kalkındırma gayretinde olacağız. Çünkü belediyemizde büyük bir tahribat var. Bunun üstesinden de hep birlikte geleceğimize inanıyorum. Malumunuz mazbata sürecinde sancılı bir dönem yaşandı. CHP genel başkanı, parti milletvekilleriniz ve hukuka ve demokrasiye inanan herkes buna karşı çıktı ve bize desteklerini sundu. Bunun içinde sizlere teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretiniz de bizleri çok mutlu etti. Tekrardan hoş geldiniz diyoruz” dedi.


Van,Van Belediyesi

Güney Koreli İtfaiyecilerden Nevşehir İtfaiyesi’ne Ziyaret

Taziye Evine Sedir ve Sehpa Dağıtıldı

Meclis toplantısı 3. gününde devam etti

BASINA VE KAMUOYUNA

CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ

DR. FATİH ERBAKAN'DAN BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ'YE ZİYARET

Eş Başkanlardan Bağlar ve Kayapınar belediyelerine ziyaret

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAYIS AYI UKOME TOPLANTISI YAPILDI

Büyükşehir’den Van’da Engellilik ve Engelli Hizmetlerinin Geliştirilmesi konulu panel

29°