CHP İL GENÇLİK KOLLARINDAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

CHP 15.10.2024 18:25:56 0
CHP İL GENÇLİK KOLLARINDAN BAŞKAN ATAÇ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Demir ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın siyasi parti temsilcileri ile temasları sürüyor.

Başkan Ataç, geçen hafta gerçekleştirilen genel kurulun ardından CHP İl Gençlik Kollarına seçilen Oğuzhan Demir ve yönetimini makamında ağırladı. Buluşmada Demir, yapacakları çalışmalar hakkında Başkan Ataç’a bilgiler verdi.

Gençliğin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç da “Gençlerin siyasette görev alması çok önemli. Gençlik Kollarının çalışmalarını, hayata geçireceği projeleri, hedefleri dinledim. Gençlerin ülke geleceğinde söz almalarını destekliyorum. Yeni yönetime de çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

CHP İL GENÇLİK KOLLARINDAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

MANAVGAT’TA RAHVAN AT YARIŞLARI COŞKUSU YAŞANDI

AMATÖR SPOR HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI