CHP Grup Başkanvekili Başarır’dan, Başkan Kocagöz’e ziyaret.

CHP 24.06.2024 00:15:14 0
CHP Grup Başkanvekili Başarır’dan, Başkan Kocagöz’e ziyaret.
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü, ziyaret etti.

Tünektepe teleferik kazası sonrası tutuklanan ve 57 gün sonra ilk duruşmada tahliye edilen Başkan Kocagöz’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başarır, “Her zaman yanınızdayız.” dedi.  
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kepez Belediyesi başkanlık makamındaki gerçekleşen ziyarete Antalya CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, CHP Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar, Mustafa Erdem, Sururi Çorabatır ve Cavit Arı, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Muratpaşa ve Konyaaltı İlçe Başkanları ve meclis üyeleri katıldı. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, geçmiş olsun dileklerinin ardından 57 günlük süreçte kendisini yalnız bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne teşekkür etti.  

KOCAGÖZ’DEN CHP ÖRGÜTÜNE DESTEK TEŞEKKÜRÜ  

Başkan Kocagöz, “İyi ki varsınız. Bu 57 günde şunu öğrendim. Ben bu süreçte Cumhuriyet Halk Partili olmaktan gurur duydum. Sizlerle yol yürümekten gurur duydum.” dedi. “Hedeflerimize hep beraber yürümeye devam edeceğiz.”diyerek, sözlerini sürdüren Başkan Kocagöz, “Bu süreçte genel başkanımız, genel başkan yardımcılarımız, Antalya milletvekillerimiz, il ve ilçe örgütlerimiz, belediye başkanlarımız bana inanılmaz bir güç verdi. Orada hiçbir zaman başım öne eğilmedi. Bundan sonra sen ben yok, biz varız. İktidar olabilmek için tüm gücümüzü sarf edeceğiz. Özellikle il ve ilçe örgütlerimizle bir bütün halinde çalışacağız. Türkiye’de örnek bir belediyecilik yapacağıma yürekten inanıyorum.” dedi.  

MESUT BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ  

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da, seçim sonrası ilk ziyareti Kepez’e yapmak istediğini, ne yazık ki bu ziyaretin cezaevinde gerçekleştiğini dile getirdi. Grup Başkanvekili Başarır, “57 günlük hizmeti, belediye başkanını Kepez halkından aldılar. Bizi üzen bu oldu. “ dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük bir aile olduğunu belirterek sözlerini sürdüren Başarır, 57 günlük süreçte yalnız bırakmadıkları Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün bundan sonraki süreçte de her zaman yanında olacaklarını sözlerine ekledi.  

Antalya,Kepez Belediyesi

İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İSTEYEN GENÇLERİN UĞRAK NOKTASI TALK AND SMİLE CAFE HİZMETE DEVAM EDİYOR

Konaklı Çocuklara İngilizcelerini Geliştirme Fırsatı

Bayraklı'da kent lokantaları açılıyor

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA ZİYARET

BİLGİLENDİRME

Yenimahalle Marangozhanesi Seri Üretimde

Yenimahalle’de Yaşlılar, Sağlıklı Yaş Alacak

Çankaya Belediyesinden İstihdam Garantili Meslek Eğitimi

Veteranlar badminton şenliği başladı

33.4°