Çevreyi kirleten beton mikseri için belediye şirketine ceza

CHP 14.09.2024 22:27:12 0
Çevreyi kirleten beton mikseri için belediye şirketine ceza

Tanju Özcan “çevre” söz konusu olunca belediye şirketine bile acımadı

Bolu Belediyesi tarafından çevreyi kirleten beton mikseri nedeniyle belediye şirketine ceza yazıldı. 14 bin TL’lik idari para cezasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın çevreyi koruma konusundaki kararlı tutumu ve hassasiyeti etkili oldu.

Bolu Belediyesi, yüzde 100 hissedarı olduğu Bolu Bel Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait bir beton mikserinin beton atıklarını mazgala dökmesi üzerine harekete geçti. Duyarlı vatandaşların ihbarı sonucu, olay Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilerek şirket hakkında tutanak tutuldu ve 14 bin TL idari para cezası uygulandı.

Cezada Başkan Özcan’ın kararlı tutumu etkili oldu
Bu cezanın kesilmesinde en büyük etken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın çevre konusunda sergilediği hassasiyet ve kararlı tutum oldu. Özcan, Bolu’yu Türkiye’nin en temiz şehri haline getiren önlemleri ve uygulamalarıyla biliniyor. Özcan daha önce de yere sigara izmariti, çekirdek kabuğu atan veya yere tüküren kişilere yönelik yüksek para cezaları uygulayarak, çevreyi koruma konusundaki tavrını net bir şekilde ortaya koymuştu.

Bolu,Bolu Belediyesi

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÜCRETSİZ SANAT EĞİTİMLERİMİZİ BAŞLATIYORUZ

Gebeliği Önleyici Yöntemler Semineri

BAŞKAN KARA’DAN ESNAFA DESTEK