Tarih: 08.10.2024 20:01

Cengizler ve Emek caddelerinin bir kısmı 7 gün trafiğe kapatılacak

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan binaların yıkım çalışması kapsamında Bağlar ilçesi Cengizler ve Emek caddelerinin bir kısmını 7 gün trafiğe kapatacak.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), ağır hasarlı yapının yıkımı nedeniyle Bağlar ilçesi Cengizler ve Emek caddelerinin bir kısmını (Cezaevi Üst Köşe) 9-15 Ekim tarihleri arasında araç trafiğine kapatılması için karar aldı.

Alternatif güzergâh

Caddenin trafiğe kapalı olacağı süre boyunca alternatif olarak şu güzergâh kullanılabilecek: “Şanlıurfa Bulvarı ve 206. Sokaktan gelip Emek Caddesini kullanmak isteyen araçlar, Şanlıurfa Bulvarı istikametinden devam ederek Turgut Özel Bulvarı istikametinden yollarına devam etmeleri sağlanacak.”

Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi

Orjinal Habere Git