CEİD BAŞKAN ÜNLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

CHP 28.09.2024 14:14:00 0
CEİD BAŞKAN ÜNLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği yönetimi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği Ankara Temsilcisi Sunay Demircan, Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği Eskişehir Temsilcisi Eylem Yıkılmaz ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

Konuklarını makamda ağırlayan Başkan Ünlüce’ye, dernek başkanları yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapan Sunay Demircan ve Eylem Yıkılmaz, Başkan Ünlüce’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Ünlüce de yapılan ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş, Manisa’da Türkülerle Anıldı

Bayraklı Belediyesinde yangın ve ilk yardım tatbikatı

Nazilli Belediyesi Zafer’de yolları bir bir yeniliyor