Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Ziyaret

AK PARTİ 19.04.2024 09:04:55 0

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karabük Şube Başkanı Ozan Şentürk ve yönetimi, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karabük Şube Başkanı Ozan Şentürk ve yönetimi, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ise Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karabük Şube Başkanı Ozan Şentürk ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karabük,Karabük Belediyesi

KOCASİNAN’IN ORGANİK DOMATES FİDESİNE VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

HALİLİYE BELEDİYESİ, ÜRETTİĞİ EKMEKLERİ SOFRALARA ULAŞTIRIYOR

Birlikte Rahmet Var