Çankırı’da Dev Ekranda Milli Maç Heyecanı

MHP 28.06.2024 13:31:29 0
Çankırı’da Dev Ekranda Milli Maç Heyecanı

Çankırı Belediyesi, UEFA EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda Türkiye Avusturya maçı için dev ekran kuracak. Çankırılılar, Kent Meydanına kurulacak ekran karşısında hep birlikte maç izleyerek ay yıldızlı takımımıza destek verecek.

EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 yenen milli takımımız,  son 16 turunda 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Avusturya ile çeyrek finale çıkmak için mücadele verecek takımımızın performansı ise Çankırı’da hep birlikte izlenecek.

Futbol tutkunu olan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in talimatı ile 2 Temmuz Salı günü 22.00'de oynanacak karşılaşma için Kent Meydanına dev ekran kurulacak. Vatandaşlar, şehrin merkezinde maçın heyecanını hep birlikte yaşayacak.

Çankırı,Çankırı Belediyesi

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Engelsiz Saatler' Kale Köyü

BELEDİYE MECLİSİMİZ TEMMUZ AYI TOPLANTILARI BAŞLADI

TARİHİ ŞUHUT HAMAMI AÇILDI