MHP 28.06.2024 19:41:10 0
ÇANKIRI BELEDİYESİNDEN SU TASARRUFU HAKKINDA UYARI

Çankırı Belediyesi, yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesinden dolayı su seviyesi düşen Güldürcek Barajından elde edilen içme suyunun tasarruflu kullanılması için uyarılarda bulundu. Yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı:

Hava sıcaklıklarının aşırı yükseklikte seyretmesi ve buna bağlı olarak su tüketiminin artması sebebi ile şehrimizde su sıkıntısı çekilme ihtimaline karşı, vatandaşlarımızın içme suyu tüketimi hususunda hassas davranmaları ve su tasarrufunu sağlayıcı önlemleri almaları gerekmektedir.

Su kayıp ve kaçaklarının önlenmesi için birçok çalışma gerçekleştiren bir Belediye olarak,  vatandaşlarımızın evlerinde kullandıkları suyu tasarruflu kullanmaları, içme suyunun özellikle amacı dışında kullanılmaması hususunda vatandaşlarımızı duyarlı davranmaya ve gerekli tedbirleri almaya davet ediyoruz.

Söz konusu tedbirlerin başında;

• Halı, araç yıkamaları gibi gereksiz tüketimlerin yapılmaması
  • Kişiye ait park ve bahçe sulamalarının şebeke suyu kullanılarak yapılmaması
  • Evlerimizde ve iş yerlerimizde bireysel su tüketiminin tasarruflu kullanılması gelmektedir.

Kıymetli Vatandaşlarımız;

Su kaynaklarımız, parasını ödeyip maalesef yerine koyabileceğiniz sınırsız kaynaklardan değildir.  Tüm kaynaklarımızı gelecek nesillerimiz için tasarruflu ve özenli kullanmak zorundayız. İleride sıkıntı yaşamamak için siz değerli halkımızdan bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Çankırı,Çankırı Belediyesi

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Çay Saati' İnönü Mahallesi

BAŞKANIMIZ, MİLLETVEKİLİMİZ VE İL BAŞKANIMIZDAN ZİYARETLER

BAŞKANIMIZ, NİKAH KIYDI, KINA TÖRENLERİNE KATILDI

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Çay Saati' Mescitli Köyü

Erzincan Belediyesi lavanta üretimi için çalışmalarına devam ediyor.

Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti

ÇANKIRI BELEDİYESİNDEN SU TASARRUFU HAKKINDA UYARI

Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun, Esentepe 2. Etap Rekreasyon Alanı'ndaki Çalışmaları İnceledi.

Bolvadin Belediye Meclisi İsrail Tel'in Bildirisi

34°