Çankırı Belediyesinde Bayramlaşma Yoğun Geçti

MHP 24.06.2024 19:55:16 0
Çankırı Belediyesinde Bayramlaşma Yoğun Geçti

Çankırı Belediyesinde Kurban Bayramı sonrası bayramlaşma geleneği devam etti. Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, tüm personeli ile makamda bayramlaştı. Çalışanlarına hayırlı mesailer de dileyen Esen’e Başkan Yardımcıları ile Özel kalem Müdürü de eşlik etti.

Çankırı’da bayramlaşma trafiği yoğun geçti. Bayramın ilk günü vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Esen, bayram sonrasında ise kendi personeli ile bir araya geldi. Bayram tatili sonrası ilk mesai gününü bayramlaşmaya ayıran Esen, çalışanları ile tek tek tokalaştı. Bayramlaşmaya bazı personellerin çocukları da eşlik etti. Çıkış kapısında ise personele kolonya ve şeker ikram edildi.

Çankırı,Çankırı Belediyesi

Bolvadin Belediye Meclisi İsrail Tel'in Bildirisi

Başkana Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Annelerimize Çiçek'

BAŞKANIMIZ, EMİNE MAZ İLE RESUL MİMAROĞLU ÇİFTİMİZİN NİKAHLARINI KIYDI

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI EKREM SARI VE MİSAFİRLERİ İLE SOHBET ETTİ

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Şehit Annesi Ziyaret'

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Voleybol Takımı bir üst tura yükseldi.

Yaya geçidi çizgileri yenileme çalışması

Çankırı’da Dev Ekranda Milli Maç Heyecanı

31°